HALL
52 Lonsdale Road, Notting Hill, London, W11 2DE




HALL

The 250 sq ft new fine jewellery retail space in Notting Hill, London, was inspired by the store’s name and lobby halls from the 50s. The result is a production of a contemporary canvas, incorporating a conversation between different timbers and clean lines throughout to showcase collections in. The overall retail and office space at Hall is created entirely out of a modular partition constructed from Ash in danish oil finish and birch plywood in white wash, which separates HALL's floor into two areas, the retail space on the front and the atelier space on the back in the same room. The use of reinforced Georgian wired glass on the partition allows the natural light coming from the large windows of the store’s front to illuminate with natural light the staircase and studio space at the back of the room, while any movements inside the atelier are reflected on the glass surface creating a dynamic shadow play. Finally the silent oak grain in black wash of the display cases is framing the attention on the jewellery collections.

www.hall-collection.com